Συγκεντρώθηκαν δεκάδες κούτες με είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς στην Ελασσόνα

Ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς στην Ελασσόνα από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Φλώρινας σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της περιοχής.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες σακούλες είδη τροφίμων και όχι μόνο, τα οποία αύριο θα μεταφερθούν στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας.
Συγκεντρώθηκαν δεκάδες κούτες με είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς στην Ελασσόνα
Όπως αναφέρει η πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας Άννα Μπαφιτη “η αποθήκη ανθρωπιάς, που δημιουργήσαμε γεμίζει με τα δώρα αγάπης των συμπολιτών μας για την Ελασσόνα!
Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε την Πρόεδρο του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας Αγαθή Οικονόμου και τον Αντιπρόεδρό του Νίκο Οικονόμου, που μας έφεραν τα είδη που συγκεντρώθηκαν μετά από την κινητοποίηση των πολύ ενεργών μελών του.
Δεχτήκαμε ακόμα τη δεύτερη δόση του πλούσιου υλικού που συγκέντρωσε το δραστήριο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου και ο πανάξιος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του.
Τους ευχαριστούμε θερμά, καθώς και όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα ανθρωπιάς του Ερυθρού Σταυρού, προσερχόμενοι και στα δύο σημεία συγκέντρωσης, τόσο στην οδό Πτολεμαίων 10 όσο και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας (πρώην ΚΕΠ) του Δήμου Φλώρινας”.
Συγκεντρώθηκαν δεκάδες κούτες με είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς στην Ελασσόνα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος