Γεύμα αγάπης και αλληλεγύης για τους προσφύγες στη Μυτιλήνη

Με σύνθημα «μαγειρεύουμε μαζί, τρώμε μαζί, ζούμε μαζί» ο γνωστός «Άλλος Άνθρωπος» μαζί με εθελοντές παρασκεύασαν και μοίρασαν πάνω από δύο χιλιάδες μερίδες φαγητού σε πρόσφυγες που βρίσκονται στην πόλη της Μυτιλήνης. Το μαγειρείο “αλληλεγγύης” στήθηκε αυτή τη φορά στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης και πρόσφυγες και εθελοντές μαγείρεψαν και έφαγαν όλοι μαζί δίνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς σε ολόκληρη την πόλη.
Στο εγχείρημα συμμετείχε και η κίνηση “Συλλογική Κουζίνα Μυτιλήνης”, η οποία θα συνεχίσει τη δράση για τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος γνωστός και ως «Ο Άλλος Άνθρωπος» κουβαλώντας τον εξοπλισμό του μαγειρεύει για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σχεδόν μόνιμα στη Λέσβο μαγειρεύοντας στη Σκάλα Συκαμνιάς, στην Καλλονή και στη Μυτιλήνη.
Τέλος το Πάρκο της Αγίας Ειρήνης καθάρισαν Σύροι πρόσφυγες μαζί με εθελοντές, ενώ έγιναν συστάσεις σε όσους πρόσφυγες έχουν κατασκηνώσει εκεί, ώστε να διατηρούν το χώρο καθαρό.

Μυτιλήνη: Ηλίας Μαραβάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος