Τις δυνατότητες παραγωγής σόγιας στην Ελλάδα, διερευνά το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Αγροτικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση πρόκειται για πιλοτικό πρόγραμμα, με στόχο τη διερεύνηση ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών ποικιλιών σόγιας με υψηλό περιεχόμενο σε πρωτεΐνες κατάλληλες για ζωοτροφή, στις συνθήκες της Ηπείρου και ευρύτερων περιοχών της χώρας.
Η σόγια θεωρείται σημαντικό προϊόν για την κτηνοτροφία και ιδιαίτερα για τα ζώα κρεατοπαραγωγής.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος