Προϊόντα Ονομασίας, γαρίδες και σαρδέλες

Τα υψηλά και ευεργετικά χαρακτηριστικά της γαρίδας, της σαρδέλας και της κουτσουμούρας του Αμβρακικού Κόλπου, αναδεικνύονται μέσα από την επιστημονική έρευνα που υλοποίησε το Τμήμα Γεωπονίας του ΤΕΙ Άρτας. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων έγινε σε ειδική εκδήλωση στην Πρέβεζα και βασικός στόχος είναι να καταδειχθεί και να καταστεί αδιαμφισβήτητο, αυτό που γνωρίζουν (και γεύονται) σήμερα οι περισσότεροι για τα ποιοτικά αλιεύματα που έχουν ξεχωριστή γεύση. Η Περιφέρεια Ηπείρου κάνει λόγο για «ουσιαστικό βήμα» στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, υπογραμμίζοντας ότι «τα τρία αλιεύματα, θα προωθηθούν για την ένταξή τους στα Προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος