Ηράκλειο: Ανοίγει η αγροτική έκθεση Αρκαλοχωρίου

Αύριο στις 7.30 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια της 12ης Παγκρήτιας Αγροτικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου, η οποία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.
Στην έκθεση φέτος λαμβάνει μέρος η Περιφέρεια Πελοποννήσου και για το λόγο αυτό το βράδυ των εγκαινίων οργανώνεται μουσικοχορευτική εκδήλωση: «Κρήτη- Πελοπόννησος, ένα βράδυ μαζί» με τους Βασίλη Σκουλά και Παναγιώτη Λάλεζα, οι οποίοι θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή για να παρουσιάσουν μια παράσταση που παντρεύει τη μουσική της Κρήτης και της Πελοποννήσου. Μαζί τους το Λύκειο Ελληνίδων.
Τη 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, με τη συνδιοργάνωση του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος, της Περιφέρειας Κρήτης και με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Στα πλαίσια διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν πλήθος ενημερωτικών εκπαιδευτικών δράσεων και ομιλιών, που απευθύνονται στους αγρότες και στους επιχειρηματίες του κλάδου, καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις πλαισιωμένες από μουσικοχορευτικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο και στο Εκθεσιακό Κέντρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος