Ηράκλειο: Ομιλία Τσίπρα στην πλατεία Ελευθερίας

Υπερήφανος που είναι υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του, στην πλατεία Ελευθερίας. Μάλιστα, τόνισε ότι εάν ο λαός του Ηρακλείου δώσει μία ακόμη έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ τότε εκείνος θα είναι βουλευτής του νομού.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε για μια ακόμα φορά κάλεσμα για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής. “Η σπατάλη της ψήφου διασώζει όλο αυτό το παλιό καθεστώς. Η αποχή από την κάλπη είναι η επιθυμία και η ευχή της ΝΔ” ανέφερε. Τόνισε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητά εντολή “δεύτερης ευκαιρίας” αλλά “εντολή συνέχειας της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, να πάει το τόπος μπροστά”, ενώ προέτρεψε τους ψηφοφόρους να πουν «όχι στην προσπάθεια της ΝΔ και της ολιγαρχίας να πάρουν τη ρεβάνς από το λαό”.
Ταυτόχρονα, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι το νησί θα ψηφίσει και πάλι ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στα σημαντικά έργα της Κρήτης τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες για να ενταχθεί ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης στο πακέτο Γιούνκερ. Για το αεροδρόμιο Καστελλίου υπογράμμισε ότι στόχος είναι η δημιουργία ενός αερολιμένα λειτουργικού και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και όχι προς όφελος των μεγάλων εταιρειών και συμφερόντων.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τον Άγιο Νικόλαο όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος