Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ μετά τους Ειδικούς Φρουρούς

Μετά την ανακοίνωση του Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης, ότι συνοδεύουν συνεργεία της ΔΕΗ για τη διακοπή ρεύματος, αντί να καταπολεμούν την εγκληματικότητα, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για πλήρη απαξίωση του θεσμού σημειώνοντας: «Αφού έκαναν τους αστυνομικούς σοφέρ για μέλη αναρχικών και παραβατικών οργανώσεων, τώρα τους «αξιοποιούν» για να κόβουν το ρεύμα από τα σπίτια πολιτών».

Συνεχίζοντας αναφέρει: «Τι κι αν ο κ. Τσίπρας υποσχόταν, από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι 400.000 νοικοκυριά θα έχουν δωρεάν ρεύμα!
Τι κι αν ο παλιός, πλέον, «σύντροφος» κ. Στρατούλης δεσμευόταν ότι «δεν κόβουμε σε κανέναν το ρεύμα»!
Τι κι αν ο κ. Σκουρλέτης, ως Υπουργός Περιβάλλοντος, διαβεβαίωνε ότι θα δοθεί δωρεάν ρεύμα σε 300.000 περίπου νοικοκυριά που κατανάλωναν κάτω των έως 1.200 kwh ανά τετράμηνο!
Τώρα, η Κυβέρνηση στέλνει συνοδεία αστυνομικών για να κόψουν το ρεύμα σε ανήμπορα νοικοκυριά που διαβούν κάτω από το όριο της φτώχειας!
Άραγε, αρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις των ΤΑΕ; Ή θα πρέπει να ενισχυθούν οι συνοδείες των συνεργείων που κόβουν το ρεύμα με δυνάμεις του Στρατού, για να αισθανθεί ότι έχει σημαντικό ρόλο και ο κ. Καμμένος;».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος