Ανοιχτή συζήτηση για τον Δερματά αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο

Υψηλοί τόνοι ανάμεσα στη δημοτική αρχή και επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, επικράτησαν στην συζήτηση για την διακοπή των εργασιών στον κόλπο του Δερματά, στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου.
Ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, υπεραμύνθηκε των χειρισμών που έγιναν στο θέμα, επισημαίνοντας ότι η δημοτική αρχή προτίθεται να διεκδικήσει αποζημίωση στην περίπτωση που υποστεί ζημία. Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Κουράκης, επισήμανε ότι το έργο της αποκατάστασης του κόλπου ήταν ένα απλό τεχνικό έργο, το οποίο δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια. «Δεν διαχειριστήκατε καλά το έργο», παρατήρησε.
Στις τοποθετήσεις τους, οι επικεφαλής και των άλλων παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο, κινήθηκαν στην κατεύθυνση της επίτευξης κλίματος συναίνεσης μέσω διαλόγου.
Στην σημερινή συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής θα συζητηθεί η σύγκλιση ανοιχτής συζήτησης για την πορεία του έργου, με την συμμετοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Περιφέρειας Κρήτης, όπως αποφασίστηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος