Άνοιξε με όλα τα μέτρα προστασίας το Ιστορικό Μουσείο

Ξεκίνησε την λειτουργία του εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την προστασία από το νέο κορονοϊό, το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης στο Ηράκλειο.  

Άνοιξε με όλα τα μέτρα προστασίας το Ιστορικό ΜουσείοΤο μουσείο ενημερώνει ότι έχει τοποθετήσει ευδιάκριτες σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τα σημεία εξυπηρέτησης και αναμονής εντός και εκτός του κτιρίου, την ασφαλή όδευση και τον μέγιστο αριθμό επισκεπτών ανά εκθεσιακό χώρο. Η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα δύο μέτρα για τους εσωτερικούς και στο ενάμισι μέτρο για τους εξωτερικούς χώρους. Στα σημεία άμεσης εξυπηρέτησης των επισκεπτών, εκδοτήριο, πωλητήριο και καφέ, έχουν τοποθετηθεί διαχωριστικά πετάσματα.

Άνοιξε με όλα τα μέτρα προστασίας το Ιστορικό ΜουσείοΙδιαίτερη μέριμνα έχει ληφθεί για την ατομική προστασία επισκεπτών και εργαζομένων. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους όσοι κινούνται στους εσωτερικούς χώρους του Μουσείου, που τις παρέχει σε όσους επισκέπτες δεν διαθέτουν, χωρίς οικονομική επιβάρυνσή τους. Συσκευές με αντιμικροβιακή γέλη για την απολύμανση των χεριών είναι τοποθετημένες σε ευδιάκριτα σημεία, τόσο στην είσοδο όσο και σε όλα τα επίπεδα του κτιρίου. Όλες οι χρηματικές συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιούνται ανέπαφα με συσκευές POS, ενώ για τη χρήση των συσκευών ακουστικής ξενάγησης παρέχονται γάντια μίας χρήσης και οι συσκευές απολυμαίνονται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Στους χώρους υγιεινής έχουν τοποθετηθεί βρύσες που λειτουργούν με φωτοκύτταρο.

Στους επισκέπτες παρέχεται σχετικό έντυπο ενημέρωσης, ενώ το προσωπικό του μουσείου βρίσκεται διαρκώς στη διάθεση των επισκεπτών, ώστε η επίσκεψή τους να είναι ευχάριστη και ασφαλής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος