Χιονισμένη όλη η Κρήτη

Στα λευκά έχει ντυθεί από το πρωί όλη η Κρήτη από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας. Ακόμη και οι μεγάλες πόλεις είναι χιονισμένες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς όλες τις ορεινές περιοχές του νησιού έχει διακοπεί, ενώ απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το ημιορεινό οδικό δίκτυο της.
Ακόμη και μέσα στην πόλη του Ηρακλείου οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί, λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης. Το αστικό ΚΤΕΛ ανακοίνωσε ότι διακόπτει την κίνηση των λεωφορείων λόγω της επικινδυνότητας των δρόμων στην πόλη από το χιόνι που υπάρχει.Χιονισμένη όλη η Κρήτη Χιονισμένη όλη η Κρήτη Χιονισμένη όλη η Κρήτη
Η Πυροσβεστική υπηρεσία απευθύνει έκκληση να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, επισημαίνοντας ότι ακόμη και σε ορισμένα προάστια της πόλης του Ηρακλείου χρειάζονται αλυσίδες.
Όλα τα μηχανήματα, των δήμων του νησιού, της Περιφέρειας Κρήτης, αλλά και ιδιωτών, έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια καθαρισμού των δρόμων, αλλά τους δυσκολεύει η συνεχιζόμενη χιονόπτωση.
Αύριο δεν θα ανοίξουν τα σχολεία σε όλες τις ημιορεινές και ορεινές περιοχές του νησιού, ενώ μέχρι το απόγευμα θα εκτιμηθεί η κατάσταση και για τα σχολεία των πόλεων.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ανακοίνωσε πριν λίγο ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος