Δήμος Φαιστού: Ένα θετικό δείγμα της covid-19 σε 261 τεστ

Ένα θετικό δείγμα της covid-19 βρέθηκε σε 261 ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα έξω από το δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες.

Δήμος Φαιστού: Ένα θετικό δείγμα της covid-19 σε 261 τεστΟι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, υπό την επίβλεψη του Επόπτη Κινητών Ομάδων Υγείας Ηρακλείου Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Μαματζάκη.

Η προσέλευση του κόσμου σε μια κυρίως αγροτική περιοχή, σε ημέρα με πολύ καλές καιρικές συνθήκες που διευκόλυναν τις αγροτικές εργασίες ήταν ικανοποιητική. Συμβολικά πρώτος προσήλθε για το rapid test ο δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Η δράση συνδιοργανώθηκε από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Φαιστού με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών.

Η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, παρούσα κατά τη διεξαγωγή των ελέγχων, ευχαριστεί για μια ακόμα φορά τα στελέχη του ΕΟΔΥ και όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος