Δώρα σε κοινωνικές δομές από το ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Ένα μικρό δώρο για τις ημέρες του Πάσχα, «με μεγάλη αγάπη και την ελπίδα να περάσει το μήνυμα της αλληλεγγύης, στις δύσκολες ημέρες της πανδημίας», προσέφεραν σε 230 παιδιά του Ηρακλείου, μέλη ων Οργανώσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποδέκτες του συμβολικού δώρου είναι τα παιδιά τεσσάρων κλειστών δομών φιλοξενίας στο Ηράκλειο, Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης, Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου, ΠΑΑΠΑΗΚ Πόμπιας και Προστασίας Παιδιού Πόρου, καθώς επίσης και τα παιδιά των εργαζομένων στην καθαριότητα του δήμου Ηρακλείου.

Δώρα σε κοινωνικές δομές από το ΣΥΡΙΖΑ ΗρακλείουΤα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- όπως αναφέρουν- κινητοποιήθηκαν και εργάστηκαν συλλογικά για να κατασκευάσουν τα γλυκίσματα για τα παιδιά και στη συνέχεια να τα συσκευάσουν στο χώρο των κεντρικών γραφείων του Κόμματος στο Ηράκλειο, τηρώντας ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Τα πουγκιά με τα γλυκίσματα που ετοιμάστηκαν, διανεμήθηκαν στη συνέχεια σε εκπροσώπους των κοινωνικών δομών και του σωματείου των εργαζομένων.

Μαζί με τα γλυκά η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του Κόμματος, «στέλνουν στα παιδιά τις θερμότερες ευχές και θυμίζουν ότι μπορεί στο φετινό Πάσχα οι συνθήκες να μας κρατούν αναγκαστικά σε απόσταση, αλλά όπως σε κάθε δύσκολη συγκυρία η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και μας ενώνει για να Μένουμε Όρθιοι».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος