Δύο «πράσινα σημεία» στο Δήμο Φαιστού

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου, η δημιουργία δύο «πράσινων σημείων» στο Δήμο Φαιστού, που στόχο έχουν την αναβάθμιση και αστική αναζωογόνηση.

Με τη συγκεκριμένη έγκριση ο Δήμος Φαιστού εντάσσεται στους 15 δήμους σε όλη τη χώρα και στον ένα εκ των δύο στην Κρήτη, που λαμβάνουν τη σχετική χρηματοδότηση. Ειδικότερα η έγκριση αφορά στην υλοποίηση του έργου, προμήθειας και τοποθέτησης τεσσάρων βυθιζόμενων συστημάτων συγκέντρωσης και αποθήκευσης απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών. Έτσι πρόκειται να δημιουργηθούν δύο νέα «πράσινα σημεία» το ένα παραπλεύρως της βιβλιοθήκης στη Δημοτική Ενότητα Μοιρών και το δεύτερο στο πάρκο Τυμπακίου.

Το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται σε 180.000 ευρώ, το οποίο έρχεται να προστεθεί στις γενικότερες χρηματοδοτήσεις παρεμβάσεων που υλοποιεί ο Δήμος Φαιστού μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ.

Δύο «πράσινα σημεία» στο Δήμο Φαιστού«Οι προσπάθειες του Δήμου Φαιστού συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να απορροφήσουμε κονδύλια προς όφελος όλων των δημοτών μας», αναφέρει ο δήμαρχος, Γρηγόρης Νικολιδάκης και προσθέσει: «Η πρόσθετη χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο αποτελεί μια επιπλέον επιβράβευση των προσπαθειών που γίνονται απ’ όλους όσους συνεργάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση, τους οποίους και θα ήθελα να ευχαριστήσω. Προχωράμε μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος