Εκδήλωση κατά της πλαστικής σακούλας

Στη Νέα Αλικαρνασσό, στην πλατεία Αγίου Νικολάου, συνεχίζονται σήμερα στις 11 το πρωί, οι δράσεις ενημέρωσης και δωρεάν διανομής της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης, στην προσπάθεια κατάργησης χρήσης της πλαστικής σακούλας.

«Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από την μεγάλη εκστρατεία του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και των Δήμων- μελών του Συνδέσμου από τις Π.Ε. Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου, είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά κι αυτό μας δίνει ώθηση για να εντείνουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Χάρης Μαμουλάκης και σημείωσε: «Προσκαλώ όλες και όλους τους κατοίκους της Ν. Αλικαρνασσού να έρθουν στην εκδήλωσή μας, να ενημερωθούν υπεύθυνα για τους λόγους που πρέπει να βγάλουμε την πλαστική σακούλα από την καθημερινότητά μας και φυσικά, να προμηθευτούν δωρεάν την καλαίσθητη τσάντα πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ».
Τις επόμενες εβδομάδες, προγραμματίζονται ανάλογες δράσεις ενημέρωσης και διανομής της τσάντας πολλαπλών χρήσεων στην περιοχή των Καμινίων, του Αγίου Ιωάννη, καθώς και στους Δήμους του νομού Ηρακλείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος