Επαφές με τα Επιμελητήρια για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Τους προέδρους και εκπροσώπους των Επιμελητηρίων της Κρήτης, συνάντησε χθες ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που είναι σε εξέλιξη για την σύνδεση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του νησιού με τους φορείς της επιχειρηματικότητας.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επισήμανε πως στόχος της Περιφέρειας είναι να αξιοποιήσει «την τεχνογνωσία των Ιδρυμάτων του νησιού και να φέρει κοντά τον ιδιωτικό τομέα και τους επιχειρηματίες με τα εκπαιδευτικά και τα ερευνητικά ιδρύματα του νησιού, αναζητώντας τους τρόπους που θα συνδεθεί η γνώση με την επιχειρηματικότητα».
Στη συνάντηση συμμετείχαν η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Καινοτομίας, Έφη Κουτεντάκη, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ηρακλείου Μανόλης Αλιφιεράκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων Αντώνης Ροκάκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ρεθύμνου Γεώργιος Γιακουμάκης και η Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Λασιθίου Αναστασία Πλακάκη.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε πως «θέλουμε να ενώσουμε δυνάμεις ούτως ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τη δημιουργία νέων (start up) επιχειρήσεων αλλά και για τη δημιουργία θέσεων εργασίας» .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος