Έργα στα χωριά από το Δήμο Αγίου Νικολάου

Σε συντηρήσεις και αποκαταστάσεις φθορών κτιριακών εγκαταστάσεων, κοινόχρηστων χώρων, πεζοδρομίων και δρόμων, στις υποδομές των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Αγίου Νικολάου, προχωρεί άμεσα η διεύθυνση Μελετών.

Έργα στα χωριά από το Δήμο Αγίου ΝικολάουΣε συνάντηση που είχε χθες ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κριτσάς, Νίκο Ζαχαριάδη, και με το γενικό γραμματέα του Δήμου, Γιάννη Στεφανάκη, αναφερόμενος στον υφιστάμενο προγραμματισμό, με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ από ίδιους πόρους, έκανε γνωστό ότι τα χρήματα αυτά, διατίθενται στην ευρύτερη περιφέρεια του Δήμου προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν άμεσα ζητήματα που χρονίζουν σε κάθε περιοχή.
Στην περίπτωση της Κριτσάς, όπως ανέφερε ο κ. Ζερβός, οι προτάσεις της Τοπικής Κοινότητας καταγράφηκαν και ήδη έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του Δήμου, η υλοποίηση του οποίου αναμένεται τις επόμενες μέρες.
Ο κ. Ζαχαριάδης ανέφερε μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι το 95% των προτεινόμενων έργων περιλαμβάνεται στην συγκεκριμένη εργολαβία, ενώ οι κάτοικοι της Κριτσάς, με την υλοποίηση των συγκεκριμένων παρεμβάσεων, θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ξανά δρόμους που εδώ και 60 χρόνια δεν έχουν καν συντηρηθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος