Είπαν όχι στην εξάρτηση

Μήνυμα αντίστασης σε κάθε μορφής εξάρτηση, φωνάζοντας ΝΑΙ στη ζωή, στην προστασία, στην εκπαίδευση των νέων, στην κοινωνική επανένταξη, έστειλαν μικροί και μεγάλοι στην εσπερίδα που οργάνωσαν η Περιφέρεια Κρήτης και το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη.

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου που έγινε η ημερίδα απεύθυνε χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, και έγιναν ομιλίες από ειδικούς για τα προβλήματα των εφήβων στην σημερινή πραγματικότητα. Παράλληλα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το κοινωνικό σποτ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, μια συμπαραγωγή της Περιφέρειας και του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη.
Οι εκπρόσωποι του ΚΕΘΕΑ, Μιχάλης Σκουλάς, Μάνος Ταμιωλάκης και Μαρίνα Αρχοντάκη χαρακτήρισαν επιτυχημένη την εσπερίδα, ενώ ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε: «Στηρίζουμε δράσεις και συνεργαζόμαστε με όλους τους κοινωνικούς φορείς που σχετίζονται με τον εφηβικό πληθυσμό. Μια τέτοια συνεργασία αναπτύχθηκε με επιτυχία για μια ακόμα φορά με το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, με σκοπό την δημιουργία του τηλεοπτικού μηνύματος. Ήταν μια πρωτοβουλία με μεγάλα κοινωνικά μηνύματα που στηρίχθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τα στελέχη τους ανθρώπους που εργάζονται και προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στο ΚΕΘΕΑ, δίνοντας καθημερινά μια μεγάλη μάχη απέναντι στις εξαρτήσεις και τους μεγάλους κινδύνους που κρύβουν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος