Καταγγελία για απατεώνες από το Δήμο Αγίου Νικολάου

Επιτήδειοι προσποιούμενοι γνωστούς πολίτες του Αγίου Νικολάου, αλλά και αντιδημάρχους, προσπάθησαν να υφαρπάξουν χρήματα παραγγέλνοντας αγαθά σε επιχειρήσεις της περιοχής.

Καταγγελία για απατεώνες από το Δήμο Αγίου ΝικολάουΤην προσοχή των επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου, αλλά και των συμπολιτών, ζητά με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, ο οποίος όπως ενημέρωσε, «τις τελευταίες ώρες επιχειρείται προσπάθεια εξαπάτησης κυρίως επιχειρηματιών από κακόβουλους δράστες που χρησιμοποιούν ονόματα αντιδημαρχών – εκμεταλλευόμενοι την εορταστική περίοδο – πραγματοποιώντας παραγγελίες σε τρόφιμα και άλλα αγαθά, τα οποία  θα μοιραστούν δήθεν στους δημότες».

Το ίδιο συνέβη πριν ένα μήνα στην Ιεράπετρα με τους επιτήδειους να επικοινωνούν με φούρνους της πόλης προσποιούμενοι αντιδήμαρχο αλλά και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου ζήτησε σήμερα από τους επιχειρηματίες, να επιβεβαιώνουν τυχόν παραγγελίες επικοινωνώντας με το Δήμο, ενώ έχει είδη ενημερωθεί η αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Ιάσων Ταβλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος