Προχωρά η μεγάλη επένδυση στην Ελούντα

Υπογράφηκε το προεδρικό διάταγμα για το Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης της Στρατηγικής Επένδυσης, «Elounda Hills». Μετά την υπογραφή ακολούθησε συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Στην περίπτωση του “Elounda Hills”, το Ελληνικό κράτος έχει σημειώσει μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Ολοκλήρωσε τις διαδικασίες αδειοδότησης ενός πολύ σύνθετου έργου σε χρόνο ρεκόρ. Για να επιτευχθεί αυτό, και θέλω να το πω δημόσια, χρειάστηκε η αμέριστη συμπαράσταση και συλλειτουργία της Περιφέρειας Κρήτης, στην οποία ο κ. Αρναουτάκης λειτούργησε με επαγγελματισμό και με ευσυνειδησία και μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι καλό για τον τόπο».
Προχωρά η μεγάλη επένδυση στην ΕλούνταΑπό την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης σημείωσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης, το “Elounda Hills”, υπεγράφη σήμερα από τον κ. Γεωργιάδη και προχωράει στην υλοποίησή του. Ένα σημαντικό έργο που θα δώσει ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή, όχι μόνο του Λασιθίου, αλλά σε ολόκληρη την Κρήτη. Δημιουργεί θέσεις εργασίας και για την περίοδο κατασκευής αλλά και όταν ολοκληρωθεί η όλη επένδυση».
Θα ακολουθήσει η άμεση υπογραφή του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας, από τους συναρμόδιους Υπουργούς και ακολούθως θα αποσταλεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος