Προκάλεσαν ζημιά στην μεταλλική κατασκευή στον λιμενοβραχίονα

Την λύπη της εκφράζει με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου για την ενέργεια αγνώστων, να αποκολλήσουν κομμάτι της μεταλλικής κατασκευής που τοποθετήθηκε πρόσφατα στο βόρειο λιμενοβραχίονα. Η εν λόγω κατασκευή φιλοτεχνήθηκε από τον αρχιτέκτονα – εικαστικό Βασίλη Βασιλειάδη και αποτελεί μέρος ενός συνολικού καλλιτεχνικού σχεδίου για το οποίο όπως επισημαίνεται από τον Οργανισμό καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί.
« Το σημείο στο οποίο επιλέξαμε να τοποθετήσουμε τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των καλλιτεχνών που συμμετείχαν αυτό δεν επελέγη τυχαία, καθώς εκατοντάδες επισκέπτες και κάτοικοι της πόλης επισκέπτονται καθημερινά το λιμενοβραχίονα που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα σημεία περιπάτου των Ηρακλειωτών και όχι μόνο.
Άμεσα σκοπεύουμε να αποκαταστήσουμε τη φθορά που έχει γίνει αλλά δυστυχώς δεν έχουμε δυνατότητα να αποκαταστήσουμε τα κοινωνικά φαινόμενα έλλειψης σεβασμού και παιδείας. Ελπίζουμε ότι δεν θα παρουσιαστούν ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος