Προσφέρει ένα μισθό ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Το μισθό ενός μήνα υπέρ του ειδικού ταμείου για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού, καταβάλλει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου, Ανδρέας. Επίσης στο ίδιο ταμείο θα συνεισφέρουν κατά βούληση μέρος του μισθού τους και όλοι οι κληρικοί της Ιεράς Μητρόπολης.

Για την απόφαση αυτή ενημερώθηκε η διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, από αντιπροσωπεία της Μητρόπολης.

Προσφέρει ένα μισθό ο Μητροπολίτης ΑρκαλοχωρίουΣυγκεκριμένα τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης, πατήρ Κορνήλιος Αθανασάκης, ο αναπληρωτής γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών της Μητρόπολης, πατήρ Σπυρίδων Φουκαράκης, και ο πατήρ Ελευθέριος Σκουλάς, γραμματέας του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, θα παρέχει ως ευγενική χορηγία στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, για τα νοσοκομεία ευθύνης της, μια συσκευή αναπνευστικής υποστήριξης, δηλώνοντας επίσης τη διαθεσιμότητα των κληρικών για εθελοντική εργασία σε υγειονομικές δομές, σε όποιο τομέα κριθεί απαραίτητο.

Η κα. Μπορμπουδάκη εξέφρασε τις ευχαριστίες της για τη σημαντική δωρεά της Ιεράς Μητροπόλεως στην προσπάθεια ενδυνάμωσης των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας και της Κρήτης με εξοπλισμό, επισημαίνοντας τη διαχρονική συμβολή της εκκλησίας στην κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος