Στη φυλακή τα δύο αδέλφια για το φονικό στο Αμάρι

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν τα δύο αδέλφια, 24 και 25 ετών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 63χρονου κτηνοτρόφου, στο Αμάρι Ρεθύμνου. Και οι δύο κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά από τις απολογίες τους, που έγιναν υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και σε κλίμα έντασης, καθώς χθες, από νωρίς το πρωί, στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του θύματος, οι οποίοι ξέσπασαν σε φωνές και επιχείρησαν να τους προπηλακίσουν.
“Μην προστατεύετε τους φονιάδες”, φώναζαν οι συγγενείς του θύματος στους αστυνομικούς, που τους απώθησαν στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν τους δύο προσαχθέντες με απειλητικές διαθέσεις .
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος, που διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας, στην απολογία του επανέλαβε τους αρχικούς του ισχυρισμούς ότι πυροβόλησε ευρισκόμενος σε άμυνα, σκοτώνοντας τον 63χρονο και τραυματίζοντας ελαφρά έναν εργάτη που ήταν μαζί με το θύμα στο αυτοκίνητο. Ο δε 25χρονος, που κατηγορείται για απλή συνέργεια στις δύο πράξεις, επανέλαβε ότι όταν έφτασε στο σημείο είχε ήδη γίνει το κακό.
Στο Ρέθυμνο υπάρχουν φόβοι ότι θα έχει συνέχεια η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες, μέλη των οποίων είχαν συμπλακεί πριν από δέκα χρόνια για κτηματικές διαφορές, με αποτέλεσμα τότε να χάσει τη ζωή του ο παππούς των δύο διωκόμενων σήμερα αδελφών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος