Στο Πολιτιστικό Κέντρο η συνεδρίαση του Δ.Σ. Ηρακλείου

Στη μεγάλη αίθουσα «Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού» του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα, χωρίς την παρουσία δημοτών, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, με κύρια θέματα συζήτησης την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από το νέο κορονοϊό.

Συγκεκριμένα θα εξεταστεί η μείωση μισθώματος επαγγελματικών μισθώσεων, καθώς και η απαλλαγή υποχρέωσης καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2020.

Επίσης θα συζητηθεί η αναμόρφωση του προϋπολογισμού σχετικά με δαπάνες που έγιναν και θα γίνουν στο μέλλον, για κάλυψη αναγκών αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, COVID-19.

Επίσης θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, η εξαίρεση των υπαλλήλων της διεύθυνσης Καθαριότητας από την πενθήμερη εργασία, η πρόσληψη 78 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 11 μηνών για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών, καθώς και η παράταση του μέτρου θέσπισης ειδικού τιμολογίου ύδρευσης για καταναλωτές σε κατάσταση ενδείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος