Συναντήσεις του Δημάρχου με φορείς του Ηρακλείου

Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις του δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού,  με εκπροσώπους φορέων της πόλης, στο γραφείο του στη Λότζια, όπου συζητούνται τα προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τους προέδρους, του Επιμελητηρίου, Μανώλη Αλιφιεράκη, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, Μιχάλη  Χωραφά, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής, Λευτέρη Αντωνακάκη, της Ένωσης Ξενοδόχων, Νίκο Χαλκιαδάκη, και της Ένωσης Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλη Βλατάκη.

Ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι βασικός στόχος αυτών των συναντήσεων , οι οποίες θα συνεχιστούν, είναι να καταρτιστεί ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας.

Συναντήσεις του Δημάρχου με φορείς του ΗρακλείουΌπως τόνισε ο κ. Λαμπρινός, «ο Δήμος θα είναι δίπλα σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες που έχουν πληγεί, λαμβάνοντας συγκεκριμένα μέτρα, πλέον των μέτρων που έχουμε λάβει ήδη, τα οποία, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα απαντούν στις ανάγκες τους.

Αφού συνομιλήσουμε με τους παραγωγικούς φορείς της πόλεως και ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες της επόμενης μέρας, σε συνεννόηση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα βήματα που θα ακολουθήσουμε από εδώ κι εμπρός προκειμένου να στηρίξουμε ουσιαστικά τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις του τόπου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος