Συνάντηση για έργα της Ιεράπετρας

Σημαντικές παρεμβάσεις και τεχνικές εργασίες που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στον Δήμο Ιεράπετρας, τέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου, Θεοδοσίου Καλαντζάκη, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, στο Ηράκλειο. Πρόκειται για έργα τοπικής και αγροτικής οδοποιίας, καθώς και παρεμβάσεις σε σχολικά κτίρια.

Συγκεκριμένα δίνεται χρηματοδότηση 250 χιλιάδων ευρώ για την τσιμεντόστρωση του δρόμου Ορεινό – Σταυροχώρι, που είναι ένα σημαντικό έργο βελτίωσης ενός ορεινού οδικού δικτύου που συνδέει παραδοσιακούς οικισμούς και μεταξύ άλλων δέχεται μεγάλη επισκεψιμότητα τουριστών.
Επίσης θα γίνουν τσιμεντοστρώσεις σε τμήματα της αγροτικής οδοποιίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε όλη την έκταση του Δήμου Ιεράπετρας.
Ακόμη θα γίνουν παρεμβάσεις στο 1ο Γυμνάσιο και στο Μισεδάκειο Παράλληλα σε διαδικασία χρηματοδότησης είναι και η αντικατάσταση του τάπητα στο Μισεδάκειο, ύψους περίπου 160 χιλιάδων ευρώ βελτιώνοντας έτσι τις υποδομές του γηπέδου.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με αφορμή τη συνάντηση « Η καλή συνεργασία και η στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης είναι σημαντικός μοχλός για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων σε μια εποχή που οι δήμοι αντιμετωπίζουν την έλλειψη πόρων από το κεντρικό κράτος, ακόμα και για τη συντήρηση των όποιων υποδομών. Η προσπάθεια διεκδίκησης από μέρους μας συνεχίζεται, θέλοντας να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος