Τροποποίηση ορίων για λιγότερους φόρους

Θετική ήταν η απάντηση που έδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος στο αίτημα που κατέθεσε ο Δήμος Αγίου Νικολάου, αναφορικά με την τροποποίηση των ορίων του οικισμού Φουρνής που έχουν διευρυνθεί, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση αγροτικών ιδιοκτησιών εντός του οικισμού που πλέον μπορούν να θεωρηθούν ως οικόπεδα, με τις επιβαρύνσεις που συνεπάγονται για τους ιδιοκτήτες.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, τόνισε ότι ο δήμος θα προβεί στις ενέργειες εκείνες που θα επιτρέψουν την έκδοση σχετικού προεδρικού διατάγματος, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση στην περιοχή, για να υπάρξει ενημέρωση των δημοτών για ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τις δικαιοπραξίες που έχουν έως σήμερα γίνει στην περιοχή.
«Εάν η συγκεκριμένη διαδικασία προχωρήσει όπως επιθυμούμε και στοχεύουμε, υπάρχουν ανάγκες περιορισμού ορίων οικισμών και σ’ άλλες τοπικές κοινότητες. Οι αποφάσεις θα ληφθούν με την σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμπολιτών και τον περιορισμό της φορολόγησης, που όπως αποδεικνύεται δεν έχει καμία λογική», δήλωσε ο κ. Ζερβός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος