Υπό κατάληψη το αμαξοστάσιο

Σκληραίνουν τη στάση τους οι συμβασιούχοι της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, που αποφάσισαν χθες το απόγευμα να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και να συνεχίσουν την κατάληψη στο αμαξοστάσιο του δήμου ως την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε και είναι προγραμματισμένη νέα 24ωρη απεργία της ΠΟΕ- ΟΤΑ.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, έχει συγκαλέσει σήμερα συνάντηση στη Λότζια με τα στελέχη της υπηρεσίας καθαριότητας, ενώ όπως αφήνει να εννοηθεί δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί πρόβλημα με τη δημόσια υγεία στο Ηράκλειο.
Την ίδια ώρα λόφοι σκουπιδιών έχουν δημιουργηθεί στο κέντρο του Ηρακλείου και σ’ όλες τις μεγαλουπόλεις της Κρήτης, πλην του Αγίου Νικολάου, που οι συμβασιούχοι δεν μετέχουν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Χθες επικράτησε αναστάτωση στη Μάντρα του δήμου Ηρακλείου, όταν μια συμβασιούχος και πολύτεκνη μητέρα, απείλησε να πέσει στο κενό από ύψωμα της Εθνικής οδού, αλλά ευτυχώς παρενέβησαν συνάδελφοι της και την απέτρεψαν.
Στο μεταξύ το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης με ομόφωνο ψήφισμα του, εκφράζει τη στήριξη του στον αγώνα των συμβασιούχων, ζητώντας προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος