Αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη για το δρόμο “Καλαμάτα-Ριζόμυλος”

Λόγω έλλειψης απαρτίας, αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για χθες (Τετάρτη) το μεσημέρι συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης μέσω τηλεδιάσκεψης που ως μοναδικό θέμα είχε τη «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: “Οδικός άξονας νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος”».

Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ενημέρωσε πάντως για τη σιωπηρή παράταση που δόθηκε από το υπουργείο αναφορικά με τη γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ για τον οδικού άξονα ενώ έκανε γνωστό ότι η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης θα συνεδριάσει το επόμενο διάστημα και σε χρόνο κατάλληλο, σε αίθουσα που θα επιλεγεί, προκειμένου να εκφράσει άποψη. Ακολούθως το θέμα αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν το Σώμα θα συνεδριάσει εκ νέου με φυσική παρουσία των μελών του.

Την ίδια στιγμή ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση πραγματοποιεί για τον οδικό άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος ο δήμος Μεσσήνης. Έτσι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις προτασεις τους για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές του δρόμου, στην ιστοσελίδα του δήμου www.messini.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος