Καλαμάτα: Εκπτώσεις από χθες

Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες, ξεκίνησαν χθες  ενώ τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου, πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων.
«Ακόμα είναι νωρίς για να μιλήσουμε για την κίνηση του κόσμου, αλλά οι έμποροι της Καλαμάτας κάθε φορά φροντίζουν και προχωρούν σε γενναίες εκπτώσεις προς όφελος των καταναλωτών» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Λίλιαν Ψηλάκη.
Αναφερόμενη στην κίνηση των εμπορικών καταστημάτων τις ημέρες των εορτών η κ. Ψηλάκη επισήμανε πως: «η φετινή χρονιά είναι η πρώτη κατά την οποία τα περισσότερα καταστήματα είδαν το τζίρο τους ή να παραμένει στα ίδια επίπεδα με πέρσι είτε να έχει μικρή έστω αύξηση. Ελπίζω και οι εκπτώσεις να έχουν την αντίστοιχη κίνηση».
Σειρά συμβουλών για απεύθυνες αγορές απευθύνει στους καταναλωτές η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας μεταξύ των οποίων είναι να κάνουμε έρευνα αγοράς και να ελέγχουμε όχι μόνο τις τιμές αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Συστήνεται επίσης να οριοθετούμε τις ανάγκες μας και προγραμματίζουμε πάντα με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουμε αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος