Καλαμάτα: Έρχεται το “Kalamata Fitness Weekend”

Έρχεται το “Kalamata Fitness Weekend”, ένα όμορφο γυμναστικοακροβατικό διήμερο πολλών δράσεων στις 30 Απριλίου – 1 Μαΐου, με το σύνθημα: “Γυμναζόμαστε Όλοι Χορεύοντας, Για Καλό Σκοπό”.

Το “Kalamata Fitness Weekend”, στο πλαίσιο του θεματικού – αθλητικού τουρισμού στην πόλη της Καλαμάτας, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και συνδυάζει το Fitness με χορό και ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο εκατοντάδων αθλητών από Πύργο, Πάτρα, Κόρινθο, Σπάρτη, Αθήνα, Κρήτη, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη κ.α., στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και επίσης στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου Καλαμάτας, “Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας”.

ΔΡΑΣΕΙΣ
1. Γυμναστικοχορευτικός μαραθώνιος για όλους που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Απριλίου στο Δημοτικό Κλειστό “ΤΕΝΤΑ” στις 18:00 – 21:00, από σημαντικούς Dance & Fitness Instructors από όλα τα μέρη της Ελλάδας που επισκέπτονται την Καλαμάτα για το σκοπό αυτόν. Τον μαραθώνιο θα ανοίξουν ομαδικά χορευτικογυμναστικά προγράμματα του φεστιβάλ.

2. Γυμναστικοακροβατικός αγώνας Εναέριων Τεχνών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαΐου στο Κλειστό γυμναστήριο Εθνικού Σταδίου Παραλίας στις 10:00 – 17:00

3. Fitness & Dance Pool Party για όλους που θα λάβει χώρα μετά τις 12:30 στην “Ακτή” στην παραλία της Σάντοβας με ελεύθερη είσοδο για όλους τους συμμετέχοντες.

Όλοι οι δημότες κάθε ηλικίας, χωρίς κανένα περιορισμό, ανεξάρτητοι ή από συλλόγους και φορείς αθλητικούς, πολιτιστικούς, χορευτικούς κλπ. μπορούν να υποστηρίξουν με την συμμετοχή τους ή την παρουσία τους την προσπάθεια αυτή. Επιπλέον θα κληρωθούν δώρα για όλους και θα υπάρχει και στα δύο γήπεδα, ειδικός χώρος συγκέντρωσης αγαθών για τα παιδιά της Κιβωτού Καλαμάτας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος