Καλαμάτα: Ημέρα γνωριμίας στα εκπαιδευτήρια  Μπουγά

Πειράματα με πυραύλους,  Ρομπότ που παίζουν ποδόσφαιρο, αθλητικούς αγώνες, αγώνες ρητορικής και αστρονομία περιελάμβανε η μέρα γνωριμίας που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτηρία  Μπουγά για το κοινό.

Με ένα μεγάλο καλωσόρισμα  και με το πιο θερμό τους χαμόγελο, οι μικροί και μεγάλοι μαθητές παρουσίασαν στο κοινό τα δημιουργήματά τους.Συγκεκριμένα, τα εκπαιδευτήρια Μπουγά άνοιξαν τις πόρτες τους από τις 11 το πρωί έως τις 16:00 σε γονείς και παιδιά του νομού μας, για να γνωρίσουν το σχολείο και το πρόγραμμα των σπουδών. Όλοι τους ήταν έτοιμοι ,από το προσωπικό έως τους μαθητές, να ξεναγήσουν και να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία είχαν οι επισκέπτες!

Την παράσταση έκλεψε  το  πείραμα κατά το οποίο  λαδί και νερό θα ταξιδέψουν για μια εβδομάδα στο διάστημα ,μέσα σε ένα μαύρο κουτί και με ενσωματωμένη  κάμερα  θα γίνει καταγραφή της   συμπεριφορά τους .  Εκτός από τα δημιουργήματα των παιδιών η παρουσίαση τα είχε όλα. Θεατρικές παραστάσεις, μουσική, τραγούδι, παιχνίδια, ενημερώσεις για τις βαθμίδες και τα προγράμματα, δώρα,  και πάρα πολλές εκπλήξεις!

Ρεπορτάζ \ φωτογραφία: Κωνσταντίνος Κλωνάρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος