Καλαμάτα- Ν. Μαλαπέτσας: «Σε απόγνωση οι επαγγελματίες της εστίασης» (ηχητικό)

Την απόγνωση στην οποία βρίσκονται οι επαγγελματίες της εστίασης και στην περιοχή της Καλαμάτας, εξέφρασε, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ Καλαμάτας, ο πρόεδρος του συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας Νίκος Μαλαπέτσας.

Ο κ. Μαλαπέτσας πρόσθεσε ότι “η καταστροφή για τα νυχτερινά καταστήματα είναι ολική ενώ μεγάλο είναι το πλήγμα και για τα καφέ και τις ταβέρνες καθώς ο κόσμος πλέον φοβάται και υπάρχει μεγάλη πτώση του τζίρου”.

Τόνισε, ότι σε καμία περίπτωση δεν αρνούνται τους κινδύνους που προκαλεί η πανδημία, ωστόσο απ’ την πλευρά τους αναμένουν και τα απαραίτητα μέτρα στήριξης που θα «συνοδεύουν» τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Σημείωσε δε, ότι “αν δεν υπάρξουν αυτά τα μέτρα τότε είναι δεδομένο ότι θα έρθουν «λουκέτα» πολύ συντομότερα ενώ και εργαζόμενοι θα αντιμετωπίσουν το φάσμα της ανεργίας”.

Ο κ. Μαλαπέτσας έκανε γνωστό επίσης, ότι σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη η ΠΟΕΣΕ, το πανελλήνιο όργανο των καταστημάτων εστίασης, για να συντονίσει από κοινού τη στάση πανελλαδικά όλων των καταστημάτων της εστίασης.

https://soundcloud.com/ert-kalamatas-939538093/nikos-malapetsas-proedros?si=bb8df0cb5e9545f2a6689387bfb84fbf&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Κλείνοντας, ο κ. Μαλαπέτσας ευχήθηκε δύναμη και υπομονή σ’ όλους τους συναδέλφους του, με την ευχή η πανδημία να αποτελέσει παρελθόν μέσα στο 2022.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος