Καλαμάτα: Open Day στο Δημοτικό Ωδείο

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του και προσκαλεί τους πολίτες, την Κυριακή (23 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 11.00-13.00 να γνωρίσουν το μουσικό όργανο που τους ταιριάζει και να μπουν στο μαγικό κόσμο της μουσικής.

Το Open Day, είναι μια μουσική γιορτή, που προετοιμάστηκε με χαρά και ιδιαίτερη φροντίδα από τους καθηγητές και τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Απευθύνεται, σε όλους, όσοι ενδιαφέρονται για τη μουσική, όποια ηλικία και αν έχουν (Νήπια-Παιδιά-Έφηβοι-Ενήλικες).

Όσοι επισκεφθούν την Κυριακή (23 Οκτωβρίου 2022), το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Ωδείου και να συναντήσουν τους καθηγητές από τις 11:00 έως τη 13:00. Επίσης θα υπάρξει ενημέρωση για τα μουσικά όργανα, τα ερασιτεχνικά και τα επαγγελματικά τμήματα του Ωδείου. Τέλος, στις δράσεις της συγκεκριμένης μέρας θα πραγματοποιηθεί συναυλία μαθητών του Δημοτικού Ωδείου, αλλά και μερικά ευφάνταστα και διασκεδαστικά “Μουσικά Παιχνίδια”.

Δεν χρειάζονται δηλώσεις συμμετοχής, αλλά, όποιος το επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, ώστε να βοηθήσει το Ωδείο στον προγραμματισμό του (στη γραμματεία του Ωδείου, Βιλεαρδουίνου 1, Πλατεία Υπαπαντής – Τηλέφωνο: 27210 21881).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος