Καλαμάτα: Τρεις συγκεντρώσεις για την απεργία στις 6 Απριλίου

Ημέρα γενικής πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ η αυριανή με αιχμή “την κοινωνικοοικονομική κρίση, την ύφεση και την αποτροπή της φτωχοποίησης”, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές. Στην απεργία συμμετέχει και το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, σύλλογοι και σωματεία, οργανώνοντας συγκέντρωση μπροστά από το κτήριό του επί της οδού Αριστομένους αύριο στις 10.30 το πρωί.

Να συμμετάσχουν μαζικά στην αυριανή απεργία και να δώσουν το παρόν στην συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο, καλεί τους εργαζόμενους και στον δημόσιο τομέα, το Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ. Χθες μάλιστα κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής μαζί με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Μπάμπη Λυμπερά συναντήθηκε με εργαζόμενους σε διάφορες υπηρεσίας στη Κυπαρισσία.

Συγκέντρωση στην πλατεία 23ης Μαρτίου της Καλαμάτας διοργανώνει επίσης αύριο στις 10 το πρωί και το ΠΑΜΕ μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους συλλόγους που πρόσκεινται στις τάξεις του.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο της Αριστομένους μπροστά από το ιστορικό δημαρχείο της Καλαμάτας, διοργανώνουν αύριο στις 10 το πρωί, έμποροι και επαγγελματίες της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του κλάδου, στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης και Κινητοποίησης. Χθες στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας εκπρόσωποί τους, παραχώρησαν συνέντευξη στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε.Σ. Νομού Μεσσηνίας Γιώργος Καπερώνης, η εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Μαρία Ασημακοπούλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης Γιώργος Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Νίκος Μαλαπέτσας και η Πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων και Κομμωτών Μεσσηνίας Κέλλυ Φερέτου.

Να σημειωθεί πάντως πως από τους προαναφερθέντες, μόνο οι Κουρείς και οι Κομμωτές της Μεσσηνίας Καλαμάτας έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος