Ντάριο Φο και “Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!” στην Μεσσήνη

Την ανατρεπτική κωμωδία «Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!» του Ντάριο Φο, ανεβάζει αυτή τη σεζόν η ερασιτεχνική ομάδα του “Θεατρικού Ομίλου Μεσσήνης”. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα απόψε (Παρασκευή) στις 9 μ.μ. στο Δασκαρόλειο Πολιτιστικό Κέντρο της Μεσσήνης και θα παίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 8 μ.μ., έως τις 9 Απριλίου.

Η κωμωδία του «Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω» μιλά για την επανάσταση των απλών ανθρώπων, των εργατών όταν η ακρίβεια έχει φτάσει στο απροχώρητο, όταν μαζικές απολύσεις ή μειώσεις ωραρίου και αμοιβών έχουν γίνει καθημερινές και η ζωή έχει γίνει δυσκολότερη από ποτέ. Ο ένας μετά τον άλλον, οι ήρωες του έργου υψώνουν το ανάστημα και τη φωνή διαμαρτυρίας τους.

Η σκηνοθεσία είναι του Περικλή Αλμπάνη, όπως και η επιμέλεια της μουσικής, των σκηνικών και του φωτισμού. Βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Ρουμπίνη Ξυνού. Το σκίτσο της αφίσας έκανε ο Ηλίας Παναγιωτόπουλος. Ηχολήπτης – φωτιστής είναι ο Βασίλειος Λαγός. Τα μαλλιά επιμελούνται οι: Τασία Γιαννέτσου, Ελευθερία Λαγού, το μακιγιάζ η Ελευθερία Λαγού. Την κατασκευή των σκηνικών έκανε ο Βασίλειος Λαγός. Τη φωτογράφιση για το πρόγραμμα έκανε ο Γιώργος Τασσόπουλος. Η επιμέλεια του προγράμματος ήταν των: Τασίας Γιαννέτσου – Τζοάννας Σκιαδά – Αικατερίνης Χριστοπούλου.
Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Πολυτίμη Αναγνωστοπούλου, Αγγελική Ιντζέμπελη, Βασίλειος Κοβάτσης, Ηλίας Παναγιωτόπουλος, Πέτρος Παπανικολάου, Νίκος Τσαγκάρης, Γρηγόρης Φωτόπουλος.

Για κρατήσεις μπορεί κανείς να καλέσει στα: 6974-723515, 6974-343580. Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ το κανονικό και το ομαδικό – μαθητικό 5.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος