Καστελλόριζο: Θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη των τριών διακινητών που απέδρασαν από το Α.Τ Μεγίστης

Θέμα χρόνου θεωρούν οι αρχές ότι είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των τριών Σύρων διακινητών, που χθες τα ξημερώματα απέδρασαν από το Α.Τ Μεγίστης.
Οι δραπέτες, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, δημιούργησαν ένταση στο κρατητήριο και τη στιγμή που αστυνομικός επιχείρησε να την κατευνάσει τον χτύπησαν και έφυγαν.
Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου κ. Μανόλης Ανδρουλάκης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.
«Είμαστε ευτυχείς που είχε αυτή την εξέλιξη, είπε, διότι τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα αν του έπαιρναν το όπλο και πυροβολούσαν είτε τον αστυνομικό είτε όποιον τους εμπόδιζε. Για ένα νησί που δέχεται τόσο μεγάλο κύμα μεταναστών, έχοντας και τον έλεγχο των διαβατηρίων, η δύναμη των 4 ανδρών δεν επαρκεί. Κάνουμε το σταυρό μας να μην έχουμε και χειρότερα».
Χαρακτήρισε σύνηθες το φαινόμενο τα κρατητήρια να φυλάσσονται από ένα αστυνομικό.
Για ευσυνείδητο αστυνομικό, έκανε λόγο ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καστελλορίζου κ. Γιώργος Αχλαδιώτης. «Δεν επιρρίπτω σε κανέναν αστυνομικό ευθύνες, είπε, αλλά στο Υπουργείο που αφήνουν 4 άτομα να κάνουν μια δουλειά που έπρεπε να κάνουν 40».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος