Καστοριά: Κριτική στη συγκυβέρνηση άσκησε ο Γ. Κουμουτσάκος

Kριτική στη συγκυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό άσκησε  απόψε από την Καστοριά ο υπεύθυνος του τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος .

«Η Ελλάδα δέχεται ένα οστικό κύμα προσφύγων και μεταναστών. Ο συνδυασμός αυτής της κατάστασης με την εξασθενημένη οικονομία δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα,  που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις και  στην κοινωνική συνοχή, βεβαίως στην  οικονομία, αλλά και στην ασφάλεια» σημείωσε  ο κ Κουμουτσάκος  τονίζοντας ότι  η χώρα μας ακόμα δεν μπορεί να το  διαχειριστεί με ευθύνες  αποκλειστικά της συγκυβέρνησης. Σημείωσε παράλληλα ότι «η  κατάσταση έχει χειροτερεύσει  πάρα πολύ σε θεαματικό και δραματικό βαθμό τους μήνες που κυβερνάει αυτή η ιδιόμορφη συμμαχία μεταξύ μιας ιδεοληπτικής αριστεράς και μιας καιροσκοπικής και ανερμάτιστης υπερδεξιάς. Είναι ένα ζευγάρι που δεν ταιριάζει και όμως για λόγους σκοπιμότητας, για λόγους εξουσίας συγκυβερνούν την χώρα τους τελευταίους δέκα μήνες».

Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό τόνισε ότι  «είναι ο μνημονιακότερος μνημονιακός προϋπολογισμός των τελευταίων χρόνων. Ο μνημονιακότερος μνημονιακός προϋπολογισμός που κατατίθεται -τι ειρωνεία- από μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση, βάσει των λεγομένων τους».

Ο κ Κουμουτσάκος επισκέπτεται την Καστοριά, στο πλαίσιο επιστημονικού συνεδρίου με αντικείμενο την εξωτερική πολιτική.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος