Δράμα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την περιφορά Επιταφίου

Στην απαγόρευση κυκλοφορίας- στάσης και στάθμευσης οχημάτων κατά την περιφορά Επιταφίου της Μ. Παρασκευής και κατά την τελετή Αναστάσεως προχωρά η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.

Την Μεγάλη Παρασκευή, 5 το απόγευμα με 10 το βράδυ, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις περιμετρικές οδούς (Βενιζέλου – Γρηγορίου Ε΄), του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Δράμας, στις οδούς 19ης Μαΐου από Αγ. Σοφίας έως Καραϊσκάκη, Καραϊσκάκη από 19ης Μαΐου έως Εθν. Αμύνης και Εθν. Αμύνης έως πλατεία Ελευθερίας.

Το Μεγάλο Σάββατο, 7 το απόγευμα με μία το πρωί, απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στην ενταύθα οδό 19ης Μαΐου από Βενιζέλου έως Καραϊσκάκη, στην οδό Γ. Σταύρου και Αθανασιάδη, στις οδούς Εθν. Αμύνης από Καραϊσκάκη έως πλατεία στην οδό Βεργίνας από Γ. Παπανδρέου έως πλατεία Ελευθερίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, με την συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων. Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος