Καβάλα: Αρχίζουν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Cosmopolis

Ανοίγει από σήμερα Τετάρτη (25/8), ο νέος μουσικός κύκλος του Φεστιβάλ Cosmopolis στην Καβάλα, με την ενότητα CosmoWorld, η οποία περιλαμβάνει πλήθος συναυλιών και παράλληλων δράσεων.

Στις ποικίλες δράσεις περιλαμβάνεται το projection mapping, όπου δημιουργικοί σχεδιαστές από όλο τον κόσμο διαγωνίζονται με τρισδιάστατα βίντεο σε δισδιάστατη επιφάνεια, θεματικές περιβαλλοντικές δράσεις, εναλλακτικές, νεανικές δράσεις και συναυλίες, εικαστικές εκθέσεις και πλήθος παράλληλων events διασκορπισμένα σε όλη την πόλη, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η αυλαία των συναυλιών ανοίγει στο υπαίθριο θέατρο στο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης, σε μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση του κοινού με το Νεοϋορκέζικο συγκρότημα City of the Sun.
Από 26-29 Αυγούστου, στις Καμάρες, στην κεντρική πλατεία, στην πλατεία Καπνεργάτη και στον Δημοτικό Κήπο της πόλης θα υλοποιηθούν οι δράσεις οικολογίας και οι συναυλίες του CosmoWorld. Σε όλες θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.
Την Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021, στις 10 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη των παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων του Φεστιβάλ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος