Καβάλα: Ημέρα Καριέρας για εργασία σε Beach Bar

Την πρώτη «Ημέρα Καριέρας» για εργασία σε Beach Bar, διοργανώνει η Enimeris, υπό την αιγίδα του Δήμου Παγγαίου, την Τρίτη 5 Απριλίου, στις 10 το πρωί, στην Ελευθερούπολη.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να τονώσει την τοπική αγορά εργασίας και να δημιουργήσει μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε υποψήφιους που αναζητούν εργασία και εργοδότες που αναζητούν προσωπικό για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Pravi και θα περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:
Job corner με σταντ για κάθε επιχείρηση, όπου θα διεξάγονται μίνι ατομικές συνεντεύξεις με εκπροσώπους των beach bar του δήμου Παγγαίου και της ευρύτερης περιοχής,
Career corner με δυνατότητα ελέγχου βιογραφικού και μίνι συμβουλευτικής σε υποψήφιους εργαζόμενους από τον HR Manager της Enimeris, Σεμινάρια Barista για παρασκευή καφέ και ροφημάτων, Bartending για παρασκευή κλασικών και signature κοκτέιλ, Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ και Πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικά παρακολούθησης για κάθε σεμινάριο. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, κατόπιν προεγγραφής και πάντα με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος