Καβάλα: Εισιτήρια διαρκείας για τον ΑΟΚ

Ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας του Α.Ο. Καβάλας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, τα οποία και θα ισχύουν μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος (Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

Δεν θα εκδοθούν ειδικής κατηγορίας για γυναίκες/φοιτητές (θα ισχύσει απλό εισιτήριο των 5 ευρώ). Η διάθεση τους ξεκινά αύριο Πέμπτη 6 Ιουλίου από τα γραφεία του ΑΟΚ (Εθν. Αντιστάσεως 2) ενώ οι τιμές για τα απλά εισιτήρια των αγώνων πρωταθλήματος θα είναι 5 ευρώ (γυναίκες, φοιτητές), 10 ευρώ (άντρες).
Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν 50 ευρώ για της Θύρες 6, 8, 12, 1, 2 (γενικής εισόδου) και 100 ευρώ για τις Θύρες 6 και 8 (σκεπαστό)
Με στόχο την επιπλέον στήριξη της ομάδας αποφασίστηκε η έκδοση της VIP κάρτας των 200 ευρώ για τους φιλάθλους που έχουν την δυνατότητα και επιθυμούν να το πράξουν λαμβάνοντας υπόψη και την απουσία οποιουδήποτε ισχυρού χρηματοδότη.
Η κάρτα αφορά το σκεπαστό κομμάτι της Θύρας 7 για τον κάτοχο ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα ελεύθερης εισόδου για το σύνολο της οικογένειας τους (σύζυγος / ανήλικα τέκνα).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος