Καβάλα: Ο Α. Νεφελούδης με τους απολυμένους της ΒΦΛ

Με τους απολυμένους της ΒΦΛ θα συναντηθεί αύριο (Παρασκευή) το απόγευμα στην Καβάλα, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης. Σύμφωνα με τον πρόγραμμά του, στις 12.30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ενώ στις 4 θα συναντηθεί με τους πρώην εργαζόμενους της βιομηχανίας λιπασμάτων στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας.

Στο μεταξύ, στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει η Λιπάσματα Νέας Καρβάλης Α.Ε. κατά της ακυρωτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο θέμα της μεταβίβασης της άδειας λειτουργίας από την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ.

Με ανακοίνωσή τους οι απολυμένοι του εργοστασίου αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να παρέμβουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας στην αίτηση προσωρινής διαταγής στην προσφυγή της εταιρείας. «Ποτέ μας δεν θελήσαμε να σταθούμε εμπόδιο στην ανάπτυξη της εταιρείας και τώρα και παλαιότερα και πάντοτε. Ήμασταν και θα είμαστε πάντα αρωγοί στη λειτουργία ενός εργοστασίου όπου η εργασιακή ειρήνη, η αξιοπρεπής εργασία, η ασφαλής και νόμιμη λειτουργία θα είναι πυλώνες ανάπτυξης και ευημερίας για όλους» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος