Καβάλα: Παράταση του διαγωνισμού φωτογραφίας για τη Δημοτική Αγορά

Παρατείνεται έως και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου η λήξη του επετειακού διαγωνισμού φωτογραφίας για τα 30 χρόνια λειτουργίας της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας.

Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση αποφάσισε να παρέχει στους συμμετέχοντες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, τον αναγκαίο χρόνο ώστε να προβληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες όψεις του κτηρίου, μέσα από την ιδιαίτερη φωτογραφική τους αποτύπωση.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να αποτυπώσουν τη Δημοτική Αγορά Καβάλας, ως σύγχρονο τοπόσημο της πόλης, ως κτιριακή αντίληψη, ως εμπορικό και οικονομικό πνεύμονα, ως χώρο με λαϊκά, κοινωνικά, εργασιακά ερείσματα, ως χώρο συνάθροισης και συνάντησης πολιτών και επισκεπτών, ως κυκλοφοριακό ζήτημα, ως χώρο στάθμευσης, δράσης, κίνησης, προβολής. Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλει μέχρι πέντε έργα, έγχρωμα ή μονόχρωμα (ή και μικτά).

Προβλέπονται τρία βραβεία και τρεις έπαινοι καθώς και περιορισμένος αριθμός αναρτήσεων, με βάση την αξιολόγηση της δυναμικής των έργων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος