Καβάλα: Πρόταση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για κινηματογραφικά στούντιο

Το ζήτημα της δημιουργίας στην Καβάλα ειδικής ζώνης κινηματογραφικών παραγωγών, μια ολοκληρωμένη πρόταση την οποία είχε καταθέσει η διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και στην προηγούμενη κυβέρνηση και η οποία επανέρχεται μετά το ενδιαφέρον που εξεδήλωσε αμερικανική εταιρία για την κατασκευή κινηματογραφικών στούντιο στην πόλη μας, έθεσε χθες (Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019) στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη η πρόεδρος της επιχείρησης Αναστασία Ιωσηφίδου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του υπουργού για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τον τομέα των επενδύσεων στον Δήμο Καβάλας. Ο Υπουργός αφού εξέφρασε στην κ. Ιωσηφίδου την ικανοποίηση του για την κατάθεση από μέρους της συγκεκριμένων προτάσεων υποσχέθηκε οι υπηρεσίες του Υπουργείου να εξετάσουν τις δυνατότητες υλοποίησης τους στο άμεσο μέλλον.

Ακόμη ο Υπουργός Ανάπτυξης προσφέρθηκε για την παροχή κάθε βοήθειας για τη δημιουργία στην Καβάλα ειδικής ζώνης κινηματογραφικών παραγωγών και δεσμεύτηκε να δει προσωπικά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος