Καβάλα: Συνάντηση Δημάρχου με κατοίκους του Ζυγού

Συνάντηση με τους κατοίκους του Νέου Ζυγού, είχαν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικού Τομέα και Κοινοτήτων, Θόδωρος Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση σε θέματα καθημερινότητας και η παρουσίαση του σχεδιασμού της νέας διοίκησης για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων της περιοχής.

Όπως ανέφερε ο κ. Μουριάδης, για την οριστική επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, απόρροια των ακραίων καιρικών συνθηκών, θα συνταχθεί ειδική μελέτη, η οποία αφενός μεν θα υποδείξει τρόπους συλλογής και διοχέτευσης των ομβρίων υδάτων και αφετέρου θα ανοίξει το δρόμο για εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικές οδούς του οικισμού.
Αναφορικά με τα ζητήματα της καθημερινότητας, ο κ. Παπαδόπουλος, επισήμανε ότι καταβάλλεται προσπάθεια να ενισχυθεί το υπάρχον προσωπικό καθαριότητας που βρίσκεται στη Δημοτική ενότητα Φιλίππων, ενώ θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τόσο στο ιατρείο του Νέου Ζυγού, όσο και στον χώρο που διεξάγονται οι αθλητικές δραστηριότητες των παλαιστικών σωματείων.

Οι κάτοικοι του Νέου Ζυγού ζήτησαν να ληφθούν μέτρα για την ορθολογική διαχείριση των αδέσποτων ζώων, ο αριθμός των οποίων έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, να κατασκευαστεί το συντομότερο δυνατόν μια παιδική χαρά και να μεταφερθεί η στάση του υπεραστικού ΚΤΕΛ εντός των ορίων του οικισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος