Καβάλα: Τουριστικά προμηνύεται ένα λαμπρό καλοκαίρι

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, καθώς οι προσπάθειες προβολής απέδωσαν καρπούς.

Τουριστικά προμηνύεται ένα λαμπρό καλοκαίρι φέτος για την Καβάλα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, Αλέξη Πολίτη, που τονίζει ότι θυμίζει καλοκαίρι του 2019.

Ως διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας έχουν κάνει παρεμβάσεις διευκόλυνσης του τουρισμού όπως για παράδειγμα στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα. Οι έξοδοι από Καβάλα προς Άγιο Ανδρέα είναι ανοιχτές, χωρίς διόδια, ενώ έγιναν και οι απαραίτητες ασφαλτοστρώσεις σε συνεργασία με την «Εγνατία Οδό». Ο κ. Πολίτης σημείωσε ότι είναι εφικτός στόχος να επιτευχθούν τα επίπεδα του 2019, αλλά και να ξεπεραστούν.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού, Αθανάσιος Τσώνης, δήλωσε ότι Ιταλοί δημοσιογράφοι βρίσκονται στην Περιφέρεια και την καταγράφουν τουριστικά. Ο ίδιος ανέφερε ότι όντως είναι αισιόδοξα τα μηνύματα και τα δεδομένα που έχουν έως τώρα είναι πού ενθαρρυντικά. «Η προσπάθεια που έγινε από την Περιφέρεια όλο το προηγούμενο διάστημα απλά αποδίδει και αυτό με βάση τον στρατηγικό μας σχεδιασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσώνης δήλωσε ωστόσο συγκρατημένα αισιόδοξος λόγω της αύξησης του υγειονομικού και ιικού φορτίου που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, θεωρεί όμως ότι αυτό θα ξεπεραστεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος