Νέο σύγχρονο κυνοκομείο αποκτά ο Δήμος Καβάλας

«H Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων καθιερώθηκε για να βελτιώσει τα πρότυπα καλής διαβίωσης των ζώων σε όλο τον κόσμο, καθώς και τη θέση που κατέχουν τα ζώα στη συνείδησή μας και στην κοινωνία» αναφέρει σε μήνυμά του, με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ο Δήμαρχος Καβάλας.

Ο κ. Θεόδωρος Μουριάδης συμπληρώνει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες είναι οι ασυνείδητοι που προκαλούν το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων και για τον λόγο αυτό ο Δήμος δημιούργησε καταφύγιο στο Κρυονέρι ενώ σε λίγο θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής νέου σύγχρονου κυνοκομείου σε αγρόκτημα του Ζυγού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Καβάλας διαθέτει κτηνίατρο για τραυματισμένα και ασθενή αδέσποτα ζώα, κατά την πανδημία διέθεσε ζωοτροφές σε διαπιστευμένες φιλόζωες για να τα ταΐζουν, προχώρησε σε στειρώσεις με τη συνδρομή φιλοζωικών οργανώσεων με τις οποίες διατηρεί σχέσεις καλής συνεργασίας, ενώ σχεδιάζει καμπάνια ενημέρωσης για τις υποχρεώσεις όσων έχουν ζώα συντροφιάς και προβολής των δυνατοτήτων υιοθεσίας αδέσποτων ζώων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος