Ο Αλέξης Πολίτης νέος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Αλέξης Πολίτης, αναλαμβάνει χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Α.μ.-Θ., Χρήστου Μέτιου.

Ο κ. Πολίτης, γιατρός πνευμονολόγος, αντικαθιστά τον Κώστα Αντωνιάδη. Η θητεία του θα διαρκέσει ένα χρόνο, από 1-1-22 έως 31-12-22.
Τη χαρά και την συγκίνησή του εκφράζει με δήλωσή του επισημαίνοντας ότι αποτελεί για τον ίδιο ύψιστη τιμή και συνάμα τεράστια ευθύνη. Μεταξύ άλλων αναφέρει “Μεγάλες οι ευθύνες, πολλές οι δυσκολίες, πλείστα τα θέματα που τρέχουν για την Περιφέρεια και την Καβάλα, αλλά για ένα πράγμα οφείλω και πρέπει να δεσμευτώ: Επίκεντρο της διοίκησής μου θα είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης, η απαρχή και η κατακλείδα της κάθε σκέψης μου, διότι διαχρονικά πιστεύω ότι είναι αδύνατο να πετύχει στα κοινά κάποιος ο οποίος δεν ξέρει με ακρίβεια και ευλαβική προσήλωση τί είναι ο άνθρωπος. Και για αυτό θα αγωνιστώ, όπως ακριβώς ξεκίνησα, με προεκλογικό μου μότο «Η ώρα του πολίτη», με τη βοήθεια του Θεού, της οικογένειάς μου, των πολύτιμων φίλων και συνεργατών και του καθενός από εσάς”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος