Τάνια Ελευθεριάδου: Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ζητά να στηριχθεί άμεσα η υγεία και η οικονομία

Να προσληφθεί άμεσα μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία, να επιταχθούν οι ΜΕΘ των ιδιωτικών κλινικών, να δοθούν τα απαραίτητα κονδύλια για να λειτουργήσουν πλήρως οι μονάδες υγείας, ζήτησε μιλώντας στην ΕΡΤ Καβάλας η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου.

Με αφορμή το νέου lock down, η κ. Ελευθεριάδου υποστήριξε, ότι “η κυβέρνηση απέτυχε να θωρακίσει τη χώρα από το δεύτερο κύμα του κορονοϊού. Θα μπορούσε να ακούσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης και να υιοθετήσει τις προτάσεις μας προκειμένου να μη χειροτερεύσουν τα πράγματα.”
Αναφερόμενη στην οικονομία, επεσήμανε “την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις με άμεσο κίνδυνο να βάλουν λουκέτο χιλιάδες από αυτές.” Η κ. Ελευθεριάδου ισχυρίστηκε, ότι “υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μπορεί να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση και δεν το έχει κάνει, για να υποστηρίξει τους μικρομεσαίους, ενώ την κάλεσε να δώσει εντολή στις τράπεζες να ανοίξουν τις πόρτες και να δώσουν δάνεια στις επιχειρήσεις, ακόμη και τις χρεωμένες, για να καταφέρουν να επιβιώσουν.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος