Κέρκυρα: Συνάντηση περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχη και βουλευτή με το διοικητή της ΥΠΑ

Με το Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) Κωνσταντίνο Λιτζεράκο, συναντήθηκαν σήμερα στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή και ο βουλευτής Κέρκυρας Κώστας Παυλίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε υλοποίηση των όσων συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που συγκαλέσει (4/4/2016) ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος, για την καταγραφή των προβλημάτων του αεροδρομίου Κέρκυρας και την εξεύρεση λύσεων για την επίλυση των άμεσων αναγκών.

Οι θεσμικοί φορείς μετέφεραν στο Διοικητή της ΥΠΑ τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων του τουρισμού για την επικείμενη τουριστική περίοδο και πως θα μπορέσει το αεροδρόμιο να αντεπεξέλθει στα καθημερινά προβλήματα, με δεδομένες τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν πέρσι. Ο Διοικητής της ΥΠΑ Κ. Λιτζεράκος δήλωσε ότι θα εξευρεθεί λύση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην καθημερινή λειτουργία του αεροδρομίου και αποδέχθηκε την πρόσκληση των θεσμικών φορέων να μεταβεί στην Κέρκυρα, προκειμένου να διαπιστώσει εκ του σύνεγγυς τα ζητήματα που έχουν ανακύψει και να τεθούν οι άμεσες προτεραιότητες για την επίλυσή τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος